En Croma media, especialistes en disseny web amb WordPress i desenvolupament d’aplicacions mòbils, hem desenvolupat molts projectes diferents durant els últims anys. Una trajectòria que a força d’aprenentatges, il·lusió, compromís i constància, a dia d’avui ens ha convertit en experts en WordPress!

Des dels consells més importants per evitar errors tècnics, fins als trucs clau per augmentar la visibilitat de la pàgina web en els cercadors, hem experimentat quines són aquelles bones pràctiques que ens poden ajudar a desenvolupar webs WordPress amb èxit. Anem a veure alguns trucs!

 1. El manteniment tècnic: els hackers mai dormen

WordPress és un dels CMS més usats del món i encara que això vol dir que és recomanable i que pot ajudar a aconseguir l’èxit de la teva estratègia online, també pot patir atacs dels “hackers”… Sempre que no estigui ben actualitzat! És important mantenir WordPress actualitzat, de forma periòdica anar configurant i actualitzant els plugins i els temes, fent còpies del web en local … per tal evitar problemes i mantenir la nostra web segura!

Així que perquè el CMS sigui molt segur és important fer un seguiment tècnic mensual. Contacta amb el nostre equip de desenvolupadors experts en WordPress per a més informació.

2. Instal·lació de plugins, una drecera per a ser experts en WordPress

A diferència d’una web desenvolupada a mida on hem de tenir coneixements tècnics per poder implementar certes funcionalitats, WordPress ofereix la solució màgica perquè no hàgim de ser programadors i tot i així pots editar el lloc web: els plugins. Aquests fragments de codi permeten ampliar funcionalitats que d’una altra manera hauríem de fer mitjançant codi!

Els plugins et permeten fer un pas més per ser un expert en WordPress. Tant siguin plugins SEO, que t’ajudaran a poder treballar accions per augmentar la visibilitat a Google més fàcilment, plugins per garantir la seguretat de la teva web o plugins per editar les teves pàgines i fer-les amb dissenys més increïbles, poden ser la solució ideal per a tu.

Així mateix, és recomanable que abans verifiquis que tots els teus plugins siguin compatibles i estiguin ben valorats per la comunitat. Contacta amb el nostre equip d’experts en WordPress per a més detalls.

3. Més enllà de pàgines de servei… crea una botiga online!

És cert que hi ha molts CMS com Prestashop, Shopify o Magento, molt recomanats per a grans comerços electrònics amb múltiples productes, colors, talles i formes. Així mateix, WordPress també t’ofereix l’opció de crear una botiga online amb Wocommerce, el plugin de comerç electrònic obert de WordPress. Ideal per a botigues locals, no només és compatible amb una àmplia gamma de plugins que t’ajudaran a personalitzar la botiga, sinó que et permetrà vendre online amb l’opció de configurar tots els paràmetres necessaris.

Així mateix és important trobar una plantilla enfocada al teu sector, usable i atractiva per als usuaris que t’ajudi a generar conversions. Contacta amb els nostres especialistes en WoCommerce per a més informació.

Croma Media, experts en WordPress personalitzats i únics

Si vols més informació, assessorament o desenvolupadors WordPress per al teu nou lloc web, som l’equip d’experts en WordPress que estaves buscant. Posa’t en contacte amb el nostre equip per a més informació.