Amb la nova web de l’Associació Catalana per la Pau (acpau.org) hem aconseguit adaptar als nous temps, l’estètica i estructura d’una web que té moltíssims continguts. Gràcies a imatges impactants i de mides generoses, i de titulars vistosos que ajuden al visitant a trobar allò que busca amb rapidesa, l’Associació Catalana per la Pau compta ara amb una eina de difusió potent i moderna.

T’agrada la web?
Contacta amb nosaltres

DEMANA’NS UN PRESSUPOST, SENSE COMPROMÍS!

L’Associació Catalana per la Pau (ACP) va nèixer l’any 1990 impulsada per un col·lectiu d’homes i dones, vinculats a diverses organitzacions i moviments socials compromesos en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions entre el Nord i el Sud del planeta. És una organització formada per un conjunt de persones provinents de diferents realitats socials, compromeses en la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes, la plena expressió dels drets individuals i col·lectius i l’erradicació de la pobresa.

La Tasca de Croma consisteix a realitzar tots els treballs de disseny i maquetació que requereix l’associació, com pot ser la seva revista o els materials de difusió de les seves activitats (publicacions, cartells, tríptics, etc.). També ens van dipositar la seva confiança per crear la pàgina web corporativa.