Som un equip compenetrat i efectiu, cadascú responsable d’una àrea productiva i junts formem una combinació poderosa.

BIEL CUSSÓ

DISSENY UI MÒBIL I WEB

Dissenyador Multimèdia i director de projectes mòbils. Intimo amb WordPress i tot el que sigui de codi obert i col·laboratiu. Amant del 3D i escriptor quan el temps m’ho permet, tot i que la meva principal afició és la família. Quan una idea se m’instal·la al cap, ni la més poderosa de les eines per extreure-la evitarà que intenti dur-la a terme.

STÉPHANIE HERBIET

DISSENYADORA GRÀFICA

Sóc dissenyadora gràfica de la Colegiatura Colombiana de Disseny, amb un postgrau en disseny editorial i il·lustradora. Des de ben petita m’ha encantat fer activitats relacionades amb la creativitat, el disseny, l’art… M’estimo la meva professió i això es veu reflectit en el meu treball. Em defineixo com una persona detallista, responsable i sociable.

DAVID TORTOSA

DISSENYADOR MULTIMÈDIA

Dissenyador Multimèdia i director d’art en disseny editorial. Malgrat que encara em perdi el romanticisme del disseny per paper (qui digui que està acabat s’equivoca!), sóc un apassionat del digital, i el WordPress és el meu cavall de batalla. Des de petit la pràctica de l’esport m’ha ajudat a lluitar per superar els reptes amb esforç, treball, creativitat i il·lusió.

ISAAC CARRASCO

DESENVOLUPADOR MÒBIL I WEB

Enginyer de Software i director tècnic de projectes. Perfeccionista i perseverant en tot allò que tingui entre mans. Combino la meva vessant tècnica amb la docència de l’assignatura de Computació a Anglaterra. Adicte als reptes i l’aprenentatge que comporten.