Si estàs buscant un especialista per a un disseny web a mida a Barcelona, Croma Multimèdia som el teu equip de dissenyadors webs professionals ideal. Amb anys d’experiència i coneixements tècnics, oferim dissenys webs a mida personalitzats per ajudar a crear webs segures i usables, així com per ajudar a transmetre la teva imatge i missatge al teu consumidor.

Què és una pàgina web a mida?

Un disseny web a mida es crea quan es vol oferir una experiència única i personalitzada als visitants webs. D’aquesta manera, amb el disseny s’ajuda a oferir unes funcionalitats i una navegación web enfocada a resoldre les necessitats del client potencial perquè tingui la millor experiència quan navegui per a la pàgina.

Hi ha diferents gestors de continguts, com Wix o WordPress, que t’ofereixen plantilles que per facilitar-te funcionalitats. Tanmateix, en aquests gestors, especialment a través de WordPress que ofereix més opcions, podem amb codi HTML, CSS i JavaScript crear de forma personalitzada diferents experiències o funcionalitats a la web, més enfocades a cada usuari final. Així doncs, les webs amb disseny personalitzat tant es poden crear simplement a través de codi o afegint codi a CMS com WordPress.

Per què fer un disseny web a mida?

Tenir una pàgina amb un disseny web a mida ajudarà a transmetre una sèrie de valors, així com oferir experiències úniques als visitants de la web. Entre els avantatges més destacats de fer webs amb disseny a mida a Barcelona trobem que ens permetrà els següents aspectes:

1. Transmetre la identitat de la marca

Mostrar als clients d’una forma clara, precisa, única i original qui ets i que ofereixes és clau per garantir l’èxit d’una pàgina web. És per això que el disseny web és tan important: cal que des d’un primer moment l’usuari entengui els productes o serveis principals que es venen o s’ofereixen, així com els valors que vol transmetre la marca, més enllà del producte, sigui sostenibilitat, ecològica, proximitat o compromís, entre altres.

2. Oferir una experiència única i personalitzada

L’experiència d’usuari és el conjunt d’elements i factors que tenen a veure amb la interacció d’aquest amb la pàgina web. En aquesta experiència de l’usuari i intervenen molts elements com seria la velocitat de la pàgina web, el contingut o el servidor, així com el disseny, un aspecte clau per oferir una bona experiència a l’usuari.

Cal que la web, des d’un inici, sigui dissenyada amb intenció de resoldre d’una forma clara i fàcil les necessitats dels usuaris, bé siguin per comprar un producte, trucar a un telèfon o enviar un formulari. Aquí el disseny és fonamental. Cal saber combinar els colors i les tipologies de les lletres per cridar l’atenció dels usuaris i destacar aquells elements clau com botons, imatges o formularis, a la vegada que es transmet la informació d’una forma precisa i útil per a l’usuari.

3. Enfocada al posicionament web

Finalment, una web amb un disseny a mida personalitzada també pot ajudar a la visibilitat de la pàgina web en els buscadors com Google si des del primer dia es dissenya conjuntament amb l’equip de SEO i de programació.

Amb un disseny web a mida podem personalitzar l’arquitectura de la web de forma que sigui rastrejable de forma òptima pels “robots” de Google, així com optimitzar-la tècnicament perquè carregui més ràpid.

Croma Multimèdia, disseny web a mida a Barcelona

Croma Multimèdia som especialistes en disseny web a Barcelona amb WordPress i en desenvolupament d’aplicacions mòbils. Ens definim com a sastres del disseny multimèdia, oferim treball i creativitat, no fum. Ens volem diferenciar pel nostre tracte proper i perquè ens impliquem al màxim en cada projecte. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.